Jeg gjør egentlig dette for min egen del. Litt for å ha en dato som jeg kan huske og dermed telle dagene, ukene, månedene og årene. Og derfor kunne feire meg selv dersom jeg lykkes.
Samtidig blir det en liten “nå - må - du - gjøre - det - du - har - sagt - til - hele - verden - at - du - skal - klare - hvis - ikke - blir - det - flaut” greie.

Saken er nemlig den at

JEG HAR MIN FØRSTE RØYKFRIE DAG I DAG!!!

Igjen burde jeg vel skrive. For jeg har prøvd å slutte før. Har lyktes i noen måneder, før jeg har falt for fristelsen. Trodd at jeg har vært sterkt nok til bare å ta en på fest og ikke noe mer. Men nå vet jeg bedre. Jeg vet at jeg ikke er sterkere enn min svakeste dag. Og derfor skal jeg heller aldri mer tro at jeg klarer bare den ene og dermed ta den for så å ramle utpå igjen.

Etter 4 fantastiske dager i London (kommer ett eget innlegg om det når bildene er over på pc’n) tentke jeg detvar på tide å innse at jeg har blitt 30 og at jeg dermed er voksen nok til å slutte å leke med mitt eget liv. Jeg vil bli fri. Fri fra det fengslet som har holdt på meg i mange år. Ok, det er ikke så ille som det høres ut, for jeg er ingen storrøyker, klarer meg i mange timer uten, trenger ikke å løpe av flyet for å finne ett sted å røyke. Ei får jeg heller panikk dersom jeg går tom uten at det er butikk/kiosk i umidelbar nærhet. Men det er likevel på tide å kvitte seg med denne uvanen.

Men hjelpemiddel må til. Så røykeplaster ble innkjøpt i London (for det var satans så mye rimeligere der) og fint plassert på skulderen i dag tidlig da jeg var ute av dusjen. Vet ikke om det funker, men utrolig hva hjernen kan lures til å tru. Uansett så har jeg enda ikke hatt lyst på røyk i dag, så jeg kryser fingrene for at det hjelper bittelitt jeg :-D

Erklærer meg hverved for å være røykfri. Denne gangen skal jeg nemlig klare det :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende